(8:lle)
Ainekset:
16 viipaletta Lerøy graavilohta
2 kananmunaa
1 prk (125 g) smetanaa
1 pieni suolakurkku
1 ruukku tilliä
ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
Valmistus:
Keitä kananmunat kypsiksi ja hienonna ne pieneksi. Vatkaa smetana kuohkeaksi. Leikkaa suolakurkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja mausta tarvittaessa suolalla.
Laita kaksi graavilohisiivua päällekkäin ristin muotoon työlaudalle ja aseta nokare täytettä keskelle. Taittele graavilohisiivujen reunat täytteen päälle ja käännä paketti ympäri siten, että se pysyy kauniisti nyyttinä. Koristele tillillä ja mustapippurirouheella.
Tarjoile täytetyt graavilohirullat esim. alkupalana keitettyjen perunoiden kanssa.