Arvot


Lerøy kuljettaa joka päivä kolme miljoonaa kala-ateriaa ympäri maailmaa. Apuna tässä työssä on kolme vakaata arvoa, joiden vaaliminen tekee Lerøysta parhaan mahdollisen vaihtoehdon kalatuotteiden toimittajaksi.

Kumppanuus

Me uskomme yhdessä onnistumiseen!

Yrityksemme pioneerihenkisyys kannustaa innovatiivisuuteen ja yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, brändejä ja liiketoimintamalleja. Arvoketjun täydellinen hallinta takaa laadun, jäljitettävyyden ja joustavuuden asiakkaidemme suuntaan. Me uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöityihin tuotteisiin. Me uskomme, että osaamisemme ja asiantuntevan palvelumme avulla voimme auttaa myös asiakkaitamme onnistumaan.

Laatu

Asiakkaan tulee saada oikeat tuotteet toimitettuna oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan, joka kerta!

Motivoitunut henkilöstömme herää joka aamu tavoitteenaan nähdä "Lerøy jokaisessa keittiössä" ja asiakkaamme valitsevat meidät tarjoamamme laadun ja palvelun takia. Laaja tuotevalikoimamme erottaa meidät monista kilpailijoistamme ja on jotakin, mitä asiakkaamme arvostavat. Pyrimme aina löytämään markkinoiden parhaat logistiset ratkaisut ja jakelukanavat. Haluamme, että palvelumme ylittää asiakkaan odotukset.

Kestävä kehitys

Tartu toimeen huomisen puolesta jo tänään!

Elantomme on riippuvainen meren tarjoamista luonnonvaroista ja haluamme pitää hyvää huolta noista resursseista, jotta voimme tarjota parhaita kalatuotteita myös tulevaisuudessa. Pyrimme aina löytämään kestävimmät ja ympäristöystävällisimmät tuotantomenetelmät yhteistyössä asiakkaidemme, jakelukumppaneidemme ja rehutoimittajiemme kanssa. Me välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja tuotteistamme.