Ainekset:
Kylmäsavulohta
Rieskoja
Tuorejuustoa
Rucuolaa
Nacholastuja
Bruschettaa
Guacamole:
2 kypsää avocadoa
2 valkosipulinkynttä
1 dl pilkottua kevätsipulia
2 rkl vihreää chilitahnaa
3 rkl limetti- tai sitruunamehua
½ tl suolaa
¼ tl pippuria
Tapenade:
200 g mustia, kivettömiä oliiveja
2 rkl kapriksia
8 anjovisfileetä
2 valkosipulinkynttä
1 dl ekstraneitsytoliiviöljyä
½ tl pippuria myllystä
Valmistus:
Lohirullat: Voitele rieskat kermaisella tuorejuustolla. Levitä pinnalle kylmäsavulohta ja rucolaa. Kääri rieskat rulliksi ja leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
Lohinachos: Valmista guacamole ohjeen mukaisesti sekoittamalla kaikki aineet yhteen. Levitä guacamolea kylmäsavulohiviipaleille ja kääri lohiviipaleet rulliksi. Leikkaa rullat sopiviksi paloiksi ja aseta palat nacholastuille.
Lohibruschettat: Asettele bruschettojen päälle tapenadea ja kylmäsavulohisuikaleita.