Uuniturskaa, juustoraastetta ja kirsikkatomaatteja

 

(4:lle)

Ainekset:

n. 800 g turskafileetä

1 purjosipuli

2 lehtisellerin vartta

2 porkkanaa

5 dl vettä

12 kirsikkatomaattia

1 pss valmista kalakastiketta

100 g juustoraastetta

suolaa ja pippuria

timjamia

Lisuke:

perunoita

 

Valmistus:

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Leikkaa turskafileet annospaloiksi. Paloittele purjo ja sellerit. Kuutioi porkkanat. Kiehauta vesi ja keitä vihanneksia 2 minuuttia.

Kaada vesi pois. Aseta vihannekset ja kirsikkatomaatit uunivuokaan. Aseta turskapalat vihannesten päälle. Ripottele päälle hieman suolaa, pippuria ja timjamia.

Valmista kalakastike pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kastike kalapalojen päälle ja raasta juustoa pinnalle. Paista uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

 

Vinkki:

Voit käyttää myös valmista vihannessekoitusta. Jos käytät pakastevihanneksia, niiden tulee olla puoliksi sulaneita ennen kuin kaadat ne vuokaan.