Sipulilla täytetyt turskafileerullat

 

(4:lle)

Ainekset:

4 reilun kokoista turskafileetä (mielellään MSC-sertifioitua tai viljeltyä)

1 iso sipuli

1 yksikyntinen valkosipuli

öljyä

ruokakermaa

kuivattua tai tuoretta rakuunaa

suolaa

mustapippuria

 

Valmistus:

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä (älä kuitenkaan ruskista). Mausta sipulit rakuunalla, suolalla ja pippurilla.

Laita reilusti sipulipaistosta fileiden päälle ja rullaa fileet kiinni. Kiinnitä rullat hammastikulla, etteivät ne aukea paistovaiheessa.

Ruskista rullat kevyesti joka puolelta pannulla. Lisää pannulle loraus ruokakermaa ja anna hautua n. 5–10 minuuttia. Mausta vielä tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile turskafileerullat perinteisen perunamuusin kera.