(4:lle)
Ainekset:
4 reilun kokoista turskafileetä (mielellään MSC-sertifioitua tai viljeltyä)
1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
öljyä
ruokakermaa
kuivattua tai tuoretta rakuunaa
suolaa
mustapippuria
Valmistus:
Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä (älä kuitenkaan ruskista). Mausta sipulit rakuunalla, suolalla ja pippurilla.
Laita reilusti sipulipaistosta fileiden päälle ja rullaa fileet kiinni. Kiinnitä rullat hammastikulla, etteivät ne aukea paistovaiheessa.
Ruskista rullat kevyesti joka puolelta pannulla. Lisää pannulle loraus ruokakermaa ja anna hautua n. 5–10 minuuttia. Mausta vielä tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoile turskafileerullat perinteisen perunamuusin kera.