Katkarapumunakasrulla


Munakas:

6 munaa

5 dl maitoa

1 ½ dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

mustapippuria

Täyte:

180 g kuorittuja katkarapuja

puolikas paprika

pala (50 g) purjoa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

¼ dl sweet chili -kastiketta

1 dl tilliä

 

Valmistus:

Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Sulata, valuta ja hienonna katkaravut. Kuutioi huuhdeltu paprika. Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo. Sekoita kaikki ainekset tuorejuuston joukkoon ja mausta chilikastikkeella ja hienonnetulla tillillä.

Levitä täyte munakaspohjalle ja kääri rullalle kääretortun tapaan. Anna vetäytyä jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua. Tarjoile munakasrullan lisukkeena esimerkiksi kylmäsavulohi-pekonisalaattia.