Raputacot

 

Ainekset:

150 g valkokatkarapuja Mexican Style

6 minitortillaa

1 dl suikaloitua valkokaalia

1 avokado

 

Papusalsa

200 g mustia papuja

1 ruukku tuoretta korianteria (jätä vähän koristeeksi)

150 g maissia

1 tomaatti

 

Chipotledippi

100 g majoneesia

100 g maustamatonta jugurttia

2 tl chipotle- tai chilijauhoa

 

Valmistus:

Papusalsa: Paahda maissi paistinpannulla kahdessa ruokalusikallisessa rypsiöljyä. Hienonna tomaatti ja korianteri, sekoita muiden ainesten kanssa kulhossa

Chipotledippi: Sekoita ainekset kulhossa.

Paista katkarapuja minuutin verran kovalla lämmöllä. Lämmitä minitortillat pakkauksen ohjeen mukaisesti joko uunissa tai mikroaaltouunissa. Lisää lämmitetyille tortilloille suikaloitua valkokaalia, papusalsaa, avokadoa, paistettuja katkarapuja. Mausta Chipotledipillä ja tuoreella korianterilla.