Ainekset:
150 g valkokatkarapuja Mexican Style
6 minitortillaa
1 dl suikaloitua valkokaalia
1 avokado
Papusalsa
200 g mustia papuja
1 ruukku tuoretta korianteria (jätä vähän koristeeksi)
150 g maissia
1 tomaatti
Chipotledippi
100 g majoneesia
100 g maustamatonta jugurttia
2 tl chipotle- tai chilijauhoa
Valmistus:
Papusalsa: Paahda maissi paistinpannulla kahdessa ruokalusikallisessa rypsiöljyä. Hienonna tomaatti ja korianteri, sekoita muiden ainesten kanssa kulhossa
Chipotledippi: Sekoita ainekset kulhossa.
Paista katkarapuja minuutin verran kovalla lämmöllä. Lämmitä minitortillat pakkauksen ohjeen mukaisesti joko uunissa tai mikroaaltouunissa. Lisää lämmitetyille tortilloille suikaloitua valkokaalia, papusalsaa, avokadoa, paistettuja katkarapuja. Mausta Chipotledipillä ja tuoreella korianterilla.