Ainekset:
800 - 1000 g Lerøy tonnikalafileepihvejä
1 lime
1 rkl juoksevaa hunajaa
mustapippuria
suolaa
Remoulade-kastike:
1 prk Hellmann's-majoneesia
1 (venäläinen) suolakurkku
1 sipuli
1 nippu tuoretta tilliä
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl sweet chili-kastiketta
1 tl juoksevaa hunajaa
suolaa
pippuria
Valmistus:
Valmista ensin remoulade-kastike. Pilko suolakurkku. Hienonna sipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa 30-60 minuuttia ennen tarjoilua.
Purista limemehua ja lisää hieman hunajaa tonnikalapihvien päälle. Levitä hunaja tasaiseksi. Lisää mustapippuria ja suolaa maun mukaan. Anna maustua noin 30 minuuttia.
Paista kuumalla pannulla noin 1 minuutti per puoli. Tonnikala saa jäädä keskeltä punaiseksi, jolloin se on mehukkaimmillaan.
Tarjoile vaikka nuudelisalaatin kanssa.