Pastaa, lohta, kermaa ja parmesaanijuustoa


(4:lle)

Ainekset:

n. 600 g nahatonta, ruodotonta Lerøy merilohifileetä

4 annosta pastaa

3 dl kermaa

2 dl parmesaanijuustoa

suolaa

Lisuke:

vihanneksia

 

Valmistus:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Leikkaa lohi noin 2 cm:n kuutioiksi. Mausta kevyesti suolalla.

Kiehauta kerma kattilassa. Lisää joukkoon parmesaaniraastetta. Sekoita kunnolla. Sekoita lohikuutiot joukkoon. Kastikkeen tulee peittää ne. Peitä kattila kannella, ja nosta se pois liedeltä. Lohi on valmista noin 2 minuutin kuluttua.

Kaada pastan päälle lohikastiketta. Tarjoile lisukkeena keitettyjä vihanneksia.

 

Vinkki:

Parmesaanin sijasta voit kokeilla myös muutamaa ruokalusikallista pestoa. Jos haluat voimakkaampaa makua, käytä parmesanin sijasta hieman sinihomejuustoa. Jos haluat miedompaa makua, käytä edam- tai emmentaljuustoa.