Cashew-paneroitua nieriäfileetä ja paahdettua kukkakaalia

(4:lle)

Ainekset:

800 g tuoretta, ruodotonta nieriäfileetä

100–150 g cashewpähkinöitä

1 rkl vehnäjauhoa

200–300 g kukkakaalia

suolaa

mustapippuria

oliiviöljyä

 

Valmistus:

Leikkaa tai nypi kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Paahda kukkakaalia pannulla pienessä tilkassa oliiviöljyä kunnes se saa kauniin ruskean värin.

Leikkaa nieriäfileet nahattomiksi tai pyydä kalaosastonhoitajaa tekemään se puolestasi.

Sekoita hienonnetut cashewpähkinät, vehnäjauhot sekä suola ja mustapippuri keskenään laakeaan astiaan.

Painele nieriäfileiden toinen puoli pähkinä-jauhoseokseen ja nosta ne sen jälkeen pannulle. Paista fileet tilkassa oliiviöljyä ensin paneroidulta puolelta n. 1,5min per puoli.

Asettele nieriäfileet tarjolle kukkakaalin kanssa ja tarjoile esim. salaatin tai bataattimuhennoksen kanssa.